ЗСУ продовжують повертати під контроль околиці Харкова: сьогодні визволено чотири села

Читать на русском
У результаті наступу підрозділів Сил оборони України у Харківській області було відновлено контроль над населеними пунктами Верхня Роганка, Руська Лозова, Слобідське та Прилесне.

Збройні сили України сьогодні, 30 квітня, відновили контроль у Харківській області над чотирма населеними пунктами на півночі та сході від Харкова.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Зазначається, що у результаті наступу підрозділів Сил оборони України у Харківській області було відновлено контроль над населеними пунктами Верхня Роганка, Руська Лозова, Слобідське та Прилесне.

Харків відмовиться від міст-партнерів у рф та перейменує ряд топонімівУ Харкові перейменують не лише Московський район та Московський проспект, а й низку інших вулиць, площ, скверів – без асоціацій з росією.

Варто зазначити, що кількість обстрілів Харкова зменшилася, за добу поранено 1 людину. У ніч на 30 квітня продовжилися обстріли міста, зокрема житлових районів Салтівка та Північна Салтівка.

Нагадаємо, що нещодавно українські військові відновили контроль за населеним пунктом Кутузівка Харківської області.

Напередодні ЗСУ звільнили стратегічно важливе село – з нього окупанти обстрілювали Харків.

Раніше ми повідомляли, що на Харківщині на Ізюмському напрямку українські військові знищили понад 30 одиниць техніки окупантів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: