ЗСУ знищили два штаби та генерала російських окупантів під Ізюмом – Арестович

Читать на русском
За деякими даними, які вимагають перевірки, під Ізюмом могли вбити начальника штабу ВДВ росії, генерала Андрія Симонова
Олексій АрестовичСкриншот

Збройні сили знищили два командні пункти російських окупантів на території Харківської області, біля Ізюму. Могло загинути до кількох сотень окупантів, у тому числі як мінімум один генерал.

Про це розповів радник глави Офісу президента Олексій Арестович в інтерв'ю російському правозахиснику Марку Фейгіну.

Цілком переможена та жодного разу не легендарна. Феномен розвалу російської арміїЧому російська армія виявилася взагалі не готова до повномасштабної війни в Україні - в матеріалі Антона Коржа.

«Два удари по Ізюму, штаб ВДВ, штаб другий загальновійськовий. Навіть по нижній межі вважай, 100 трупів в одному місці, 200 в іншому, не менше 100 в третьому. Верхньою межею називають по 200-300... Треба розуміти, що це старші офіцери» - сказав він.

Арестович додав, що є інформація про можливу ліквідацію начальниця штабу повітряно-десантних військ росії, генерала Андрія Симонова, але ці дані поки що вимагають перевірки.

Нагадаємо, 30 квітня в Харківській області на Ізюмському напрямку українські військові виявили та ліквідували ворожий пункт управління. Згоріло понад 30 одиниць техніки окупантів, з яких більш ніж половина танків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: