Сьогодні з Маріуполя знову проведуть евакуацію мирного населення – міськрада

Читать на русском
У неділю, 1 травня, Україна спробує провести чергову евакуацію мирного населення з Маріуполя до Запоріжжя.
Фото DW

У неділю, 1 травня, Україна спробує провести чергову евакуацію мирного населення з Маріуполя до Запоріжжя.

Про це пишуть в Маріупольській міській раді.

«Офіційно. Сьогодні можлива евакуація мирного населення з Маріуполя до Запоріжжя. Збір людей о 16:00 біля ТРЦ «Порт Сіті», – йдеться в повідомленні.

У міськраді закликають передавати інформацію про евакуацію далі.

«Азов» опублікував відео, де рашисти обстрілюють житлові будинки Маріуполя з танківАзов поділився відео, як росіяни обстрілюють житлові будинки Маріуполя з танків, зазначивши, що це наочно показує, чому люди переховуються на заводі Азовсталь.

«Якщо у вас залишилися родичі або знайомі в Маріуполі, намагайтеся зв'язатися з ними всіма способами. Телефонуйте, пишіть і кажіть, що є можливість виїхати до Запоріжжя, де безпечно. Молимося, щоб все спрацювало», – додають у міській раді.

Нагадаємо, що 30 квітня з території підприємства «Азовсталь», яке утримується українськими військами, вдалось евакуювати 20 осіб. Тоді зазначали, що поранених військових евакуаційна місія не брала.

Також повідомляли, що російські окупанти за два місяці в Маріуполі вбили більше жителів міста, ніж їхні нацистські колеги за часів Другої світової війни за два роки окупації.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: