Секретарю Радбезу рф оголосили підозру у посяганні на територіальну цілісність України

Читать на русском
Секретарю ради безпеки російської федерації оголошена підозра в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України.
Wikimedia Commons

Секретарю ради безпеки російської федерації оголошена підозра в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України.

Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

«За процесуального керівництва прокурорів Офісу Генерального прокурора секретарю ради безпеки рф повідомлено про підозру у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України (ч. 3 ст. 110 Кримінального кодексу України)», – йдеться в повідомленні.

Зазначають, що він є причетним до реалізації заздалегідь розробленого плану щодо порушення територіальної цілісності України. Мова йде про позачергове засідання радбезу 21 лютого, коли Патрушев публічно закликав визнати незалежність та суверенітет «Л/ДНР». Це підтримали й інші члени радбезу.

Офіс генпрокурора також додав, що зараз правоохоронці працюють над притягненням до кримінальної відповідальності всіх російських високопосадовців, причетних до посягання на територіальну цілісність України та війни проти неї.

Нагадаємо, прокуратура також повідомила про підозру голові держдуми росії В'ячеславу Володіну та 418 депутатам за ухвалення рішення, що посягає на територіальну цілісність і недоторканність України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: