Розвідка перехопила дзвінок окупанта: «Будемо штурмувати Дніпропетровську область»

Читать на русском
Наразі підрозділ загарбника перебуває поруч із Зеленодольськом Дніпропетровської області. Невдовзі там відбудеться новий наступ окупантів.
Ілюстративне фото

Головне управління розвідки Міністерства оборони України опублікувало чергове перехоплення дзвінка додому військовослужбовця російської окупаційної армії.

Про це повідомляє ГУР Міноборони у Facebook.

Як повідомляється, із оприлюдненого аудіо окупанти вкотре підтвердили статус мародерів. Окрім того, мобілізований з території «ДНР» на ім'я Руслан розкрив дружині найближчі воєнні плани окупантів.

Російські генерали тягнуть з наступом через страх за своє життя – БудановВісім російських генералів вже вбиті в Україні. Решта не хочуть закінчити так само і старанно саботують перехід у наступ

Наразі його підрозділ перебуває поруч із Зеленодольськом Дніпропетровської області. Невдовзі там відбудеться новий наступ окупантів.

«Будемо штурмувати Дніпропетровську область. Підтягнулися літаки, авіація», – заявив загарбник.

Також Руслан з «ДНР» підтвердив зрив планів зі швидкого повернення додому. Тепер орієнтовна дата закінчення служби для нього – кінець серпня-початок вересня. Зате «втіху» він наразі знайшов у мародерстві.

«Сьогодні одну штуку цікаву промутили. Сп****** (вкрали) сім сонячних батарей. Промислових, великих», – розповів окупант.

Окремо він згадав про бойові втрати окупаційних військ. За словами вояки з «ДНР», «поклали багато пацанів». Щоправда, і смерті, і каліцтва до зміни світогляду не спричинилися. Ані сам Руслан, ані його дружина війну та масові вбивства причиною негараздів не вважають.

Нагадаємо, що сьогодні, 30 квітня, окупанти завдали ракетного удару по Одещині, з ладу виведена злітно-посадкова смуга аеропорту.

Раніше ГУР опублікувало нові дані окупантів, які вчиняли військові злочини в Україні.

Також нагадаємо, що в боях на маріупольському напрямку окупанти залучили весь особовий склад так званого МВС «ДНР». Включно з військовослужбовцями «внутрішніх військ ДНР» і курсантами «Донецької академії МВС». Більшість з них загинула.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: