СБУ перехопила нову розмову окупантів: «путін сказав все із землею рівняти»

Читать на русском
Згідно з отриманною інформацією, є розпорядження, щодо захоплення Рубіжного, а два інші міста Луганщини планують знищити.
Ілюстративне фотоСлово і діло

Окупаційні війська росії цілеспрямовано перейшли до тактики знищення українських міст та злочинів проти мирного населення.

Про це свідчать матеріали перехоплення Службою безпеки України телефонних розмов окупантів.

Зазначається, що матеріали отримали у рамках роботи Міжвідомчого координаційного центру при Головному управлінні розвідки міністерства оборони, за участі Національної поліції України.

Російські загарбники називають війну «сафарі на українців» – СБУОкупанти свідомо чинять свої звірства і вірять, що українці такі ж нелюди, як і вони. В загарбників, які потрапляють в полон, відбувається розрив шаблону.

В опублікованому матеріалі військовослужбовці розкривають плани російського командування щодо війни в Україні. Мобілізований армії країни-агресора, Олег Карасьов, розповів дружині про те, які вказівки отримали російські військові щодо подальших дій в Україні.

«путін сказав, якщо до 10 травня ні х** не зробимо, то все із землею зрівняти», - повідомляє окупант.

Згідно з отриманною інформацією, є розпорядження, щодо захоплення Рубіжного, а два інші міста Луганщини планують знищити.

«Рубіжне ще намагаємось «звільнити», а Лисичанськ і Сєвєродонецьк із землею зрівнюємо. Не будемо намагатись. Наші контрактники ні х** просунутися не можуть. Позасідали так (ЗСУ, - ред.), що кожен день з танків і зі всієї х**, а їм по х**. Наших стріляють кожного дня», - йдеться у розмові.

Ця розмова підтверджує, що росія цілеспрямовано перейшла до тактики знищення українських міст та злочинів проти мирного населення за прямою вказівкою вищого військово-політичного керівництва країни, зокрема президента путіна.

«Путін сказав все з землею рівняти». #ГУРперехопленняГУР МО України

Зазначимо, що напередодні СБУ опублікувала чергову розмову окупантів, де вони заявили, що одержують команди розстрілювати цивільних.

Нагадаємо, що Кремль хотів створити «народні республіки» у західних областях України.

Раніше в СБУ повідомляли, що окупанти пропонують українським дітям гроші в обмін на інформацію про позиції Збройних Сил.

Також нагадаємо, що судячи з перехоплених СБУ переговорів, російські солдати саботують накази керівництва йти у наступ через великі втрати.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: