Рф хоче зрівняти «Азовсталь» із землею: СБУ перехопила розмову окупанта

Читать на русском
Російські військові вирішили повністю знищити будівлю Азовсталі у Маріуполі, де тримають оборону азовці та ховаються мирні жителі.

Російські військові вирішили повністю знищити будівлю «Азовсталі» у Маріуполі, де тримають оборону українські солдати та переховуються у притулку мирні жителі.

Про це повідомили у Службі безпеки України у вівторок, 19 квітня.

Для вдалої деблокади Маріуполя та звільнення Херсона ЗСУ потрібні ППО та артилерія – генерал СШАЗСУ також потрібні артилерійські системи та контрбатарейні радари - останні дозволять українським військовим своєчасно засікати та знищувати російські гармати

Силовики оприлюднили аудіоперехоплення розмови російського командира, в якій він повідомляє своїй дружині про те, що на Азовсталь чекають «тритонні сюрпризи з неба».

«Незважаючи на значну перевагу кількості військ, російські окупанти не можуть взяти український Маріуполь. Тому хочуть порівняти із землею завод Азовсталь, де тримають оборону наші бійці. Окупантів не стримує навіть те, що на заводі знайшли притулок мирні мешканці міста. Тож рашисти готують 3-тонні «сюрпризи» з неба», - йдеться у повідомленні СБУ.

У СБУ пишуть, що ростовський командир взводу загарбників, який знаходиться за 4 кілометри від легендарної будівлі, розповідає своїй дружині про намір окупантів зрівняти із землею завод.

«Чекаємо тут сюрпризи від росії… тритонні з неба… Сказали, зрівняють усе із землею… Приїжджав підполковник, казав: ви відчуєте це собі, і почуєте, і відчуєте. Прикинь, хвиля вибухова буде», - розповідає своїй дружині російський військовий.

Таку позицію він аргументує тим, що «скільки можна чекати».

На запитання про долю мирного населення будівлі він відповідає: «Всі поїхали. Усі хто захотів, всі поїхали. Залишилися одні патріоти та дуже розумні...».

Нагадаємо, окупанти вже почали скидати важкі авіабомби на Азовсталь.

Раніше в Генштабі заявляли, що війська росії готують десантно-морську операцію в Маріуполі.

А в Міноборони Британії повідомляли, що рф використовувала в Маріуполі тактику як у Чечні та Сирії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: