Бердянські партизани озвучили свої вимоги до окупантів та зрадників: «Завтра буде пізно»

Читать на русском
Текст вимоги у відеозверненні зачитали троє чоловіків із скритими обличчями з автоматичною зброєю в руках.
Бердянськ. Ілюстративне фото

На Telegram-каналі «Бердянська партизанська армія», присвяченому документуванню злочинів окупантів а також збору даних про місцевих колаборантів, сьогодні, 30 квітня, було розміщено відео із вимогою до окупантів покинути місто.

Про це йдеться у відеозверненні до військ агресора на Telegram-каналі «БПА».

Зокрема, текст вимоги зачитали троє чоловіків із скритими обличчями з автоматичною зброєю в руках.

В Україні буде створено реєстр колаборантів – ДаніловВсі повинні бачити прізвища, імена та по батькові людей, які у важкий час замість того, щоб працювати на благо своєї Батьківщини, обрали співпрацю з російськими окупантами

«Російські окупанти та їхні колаборанти, ви думаєте, що встановили контроль над Бердянськом? Ви ще не знаєте, в яку мишоловку потрапили. Ми, Бердянська Партизанська Армія, вже нарощуємо сили і готові вийти з тіні. Кожен ваш крок фіксується, за кожний ваш злочин піде неминуча розплата», - зазначають вони.

Також партизани окупованого міста напряму звернулися до колаборантів, які називають себе «новою владою» у місті.

«Селіванов, Сауленко, Саприкін, Маманазаров та інша зграя маріонеткових колаборантів - на вас чекає суд, від якого вам не втекти. На всіх, хто співпрацює з окупантом чекає неминуча доля. Ви тут чужі, ми серед вас. Ваш єдиний шанс вижити – бігти зараз. Завтра буде пізно», - говорять вони.

Нагадаємо, як росЗМІ повідомляють, окупований росіянами Бердянськ у Запорізькій області готується перейти на виплату пенсій та зарплат у російських рублях.

Окрім цього, окупанти мобілізують молодь і медиків на тимчасово захоплених територіях України, зокрема, у Запорізькій області.

Раніше ми повідомляли, що в окупованому Енергодарі загарбники створюють фейкові «органи влади».

Також нагадаємо, що меру Балаклії заочно повідомили про підозру в держзраді.

Напередодні українська спецслужба затримала двох осіб, які нібито співпрацювали з російськими окупаційними військами в Дніпрі і Кривому Розі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: