ЗСУ за добу зменшили повітряні сили окупантів на 15 одиниць

Читать на русском
За добу 28 квітня ППО ЗСУ збила один ворожий літак, п'ять крилатих ракет і дев'ять безпілотників
Ілюстративне фотоСкриншот

Протиповітряна оборона Збройних сил України за добу 28 квітня непогано почистила українське небо, вразивши 15 повітряних цілей, що належать російській армії.

Про це повідомляє командування Повітряних сил Збройних сил України в Facebook.

Яку військову техніку Україна може отримати від США завдяки ленд-лізуЛенд-ліз дозволяє президенту США надавати допомогу озброєнням і спорядженням будь-якій країні, яка визнана критично важливою для обороноздатності Штатів

«28 квітня противник нарощував сили та засоби як на землі, так і в небі, почастішали авіаційні удари, пуски крилатих ракет авіаційного і морського базування. П'ять таких ракет типу «Калібр» та типу «Х» - збито протягом доби. Також противних збільшує присутність БпЛА в українському небі, які успішно знищує наша ППО. Уражено 9 безпілотників: 7 – типу «Орлан-10» і два – невстановленого типу. На Харківщині зенітно-ракетний підрозділ Повітряних Сил збив черговий винищувач-бомбардувальник Су-34» - наголошується в повідомленні.

Таким чином, за добу 28 квітня ППО ЗСУ збила один ворожий літак, п'ять крилатих ракет і дев'ять безпілотників.

Нагадаємо, що в четвер, 28 квітня, російські війська намагалися завдати ракетного удару по населених пунктах Одеського району. Однак три ракети росії були перехоплені та збиті.

Також повідомлялося, що з 24 лютого і по 26 квітня включно російські окупанти запустили по Україні понад 1300 різних ракет. При цьому майже стільки ж у них залишається в запасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: