Росія «заманює» контрактників захмарними зарплатами та можливістю мародерства – ГУР

Читать на русском
Росія заманює контрактників на службу обіцянками високої зарплати, соціальних пільг та можливості безкарного пограбування та мародерства.

Після масштабних втрат в Україні російське командування намагається залучити росіян до проходження військової служби за контрактом. Контрактникам обіцяють захмарні зарплати та можливість мародерства.

Про це повідомили у Головному управлінні розвідки Міноборони України.

До 40% російських контрактників відмовляються повертатись воювати в Україну – CITРосійські військові-контрактники дедалі частіше відмовляються брати участь у війні в Україні. Особливо ті, хто вже брав участь у боях.

«Якщо у тимчасово окупованих районах України відбувається примусова мобілізація чоловіків та відправлення їх на неминучу смерть, то у центральних регіонах країни-окупанта до служби за контрактом запрошують обіцянками високої зарплати, соціальних пільг та можливості безкарного пограбування та мародерства», – розповіли у ГУР.

За даними військової розвідки, лише у Центральному військовому окрузі росії у січні-квітні було укладено 2 тисячі 861 контракт на проходження військової служби.

«Варто відзначити, що більшість росіян, незважаючи на величезну ймовірність загибелі в Україні, спонукають до військової служби їхні батьки та родичі. Ось така загадковість російської душі… можливість заробити на смерті рідних», – додали у розвідці.

Нагадаємо, за інформацією журналістів, міністерство оборони росії також шукає військових-контрактників для відправки в Україну за допомогою звичайних сайтів пошуку роботи.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: