Ситуація на Луганщині: десять ворожих обстрілів, тривають бої за Оріхове

Читать на русском
Російські війська в Луганській області обстріляли міста Сєверодонецьк, Лисичанськ, Гірське, Привілля та Попасну за минулу добу.

Російські війська в Луганській області обстріляли міста Сєверодонецьк, Лисичанськ, Гірське, Привілля та Попасну за минулу добу. У населених пунктах внаслідок атак було пошкоджено житлові будинки, спалахнули пожежі.

Про це повідомив у Telegram голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Чотири рази росіяни обстріляли Лисичанськ та двічі Попасну. У Горській громаді було голосно майже безперервно», – розповів він.

Чиновник зазначив, що у кожному з цих міст є пошкодження житлового фонду та господарських будівель.

Арестович прогнозує вихід війни проти росії за межі УкраїниМолдова вже під загрозою російського нападу, Білорусь заляпалася участю в нападі на Україну, а в росії війна вже прийшла в деякі регіони

«Так, в одному з гаражних комплексів полум'я поширилося на значну площу - гасити доводилося кілька годин», - зазначив Гайдай.

Щодо ситуації на фронті в Луганській області, російські війська неодноразово намагалися штурмувати позиції ЗСУ в районі Горіхового та Світличного.

«Наші військові дають хорошу відсіч, проте росіяни з усього наявного озброєння відкривають вогонь по населених пунктах, знищуючи будинки та інфраструктуру – там вже неможливо відновити воду, світло та газ», – зазначає голова ОВА.

Раніше в Генштабі повідомили про те, що минулої доби війська Росії не вели активних наступальних дій, але зосередилися на обстрілах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: