Армія рф 29 разів обстріляла Луганську область: зруйновані будинки, є загиблі

Читать на русском
Російські військові обстрілювали Попасну, Лисичанськ, Гірську громаду. Є руйнування житлових будинків, загинуло четверо людей, ще четверо поранено.
https://t.me/luhanskaVTSA

Російські армія за добу 29 разів завдали ударів по мирному населенню Луганської області. Є руйнування житлових будинків, загинуло чотири особи.

Про це повідомив голова військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай.

«Застосовано авіацію, системи залпового вогню, ствольну артилерію, мінометну зброю. По 10 разів ворог обстрілював Попасну та Лисичанськ, чотири, але дуже тривалі рази – Гірську громаду. Вранці стало відомо ще про 10 зруйнованих будинків у Попасній. У Гірському вчора вранці загинув 58-річний місцевий житель, який вийшов у двір біля свого будинку і не встиг сховатися від вогню росіян, у Сєвєродонецьку – 85-річна жінка, у Новодружеську та Лисичанську – двоє людей. Ще чотири людини зазнали поранень різного ступеня тяжкості», – розповів Гайдай.

Внаслідок обстрілів Лисичанська знищено 13 будинків, у місті було кілька пожеж. Також горіли будинки в Новодружеську, у Сєвєродонецьку – магазин, у Гірському – столярна майстерня та трансформатор, який неможливо відремонтувати. Загалом в області за добу ліквідовано 21 пожежу.

Нагадаємо, 26 квітня на Луганщині вдалося частково відновити електропостачання.

Ситуація у регіоні складна. Ще 20 квітня Сергій Гайдай повідомляв, що російські війська контролюють 80% Луганської області.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: