У п'яти містах Луганської області триває евакуація населення – ОВА

Читать на русском
У четвер, 28 квітня, триває евакуація мирного населення з Луганської області - спеціальний транспорт чекатиме на людей у ​​п'яти містах.
t me dom_channe

У четвер, 28 квітня, триває евакуація мирного населення з Луганської області - спеціальний транспорт чекатиме на людей у ​​п'яти містах.

Про це повідомив у Facebook голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

Сьогодні евакуаційний транспорт чекатиме на охочих врятуватися від «російського миру» в п'яти містах - Рубіжне, Попасна, Лисичанськ, Гірське та Сєверодонецьк.

У Сєвєродонецьку під ворожий обстріл потрапила лікарня, загинула жінкаУ середу, 27 квітня, російські війська обстріляли лікарню у Сєвєродонецьку, внаслідок чого загинула одна жінка.

«Кожен, хто прийде, кому допоможуть дістатися волонтери чи поліція, ми відвеземо або до залізничних вокзалів Донецької області, або відразу до безпечних регіонів України. Евакуюйтеся!», - звернувся до мешканців області

За його словами, не слід чекати на ситуацію, коли доведеться евакуюватися пішки.

«Проривайтеся з-під вогню росіян, як це роблять жителі Рубіжного та Попасної, тих частин міст, де точаться бої. Ми знаємо, скільки вдалося вибратися, проте нам невідомо, скільки людей росіяни розстріляли за спроби евакуюватися. Не упускайте можливості. Зараз це безпечно та безкоштовно. Евакуаційний транспорт напоготові», - додав він.

Раніше стало відомо, що ООН сформувала команду для евакуації людей з Маріуполя.

Також нагадаємо, Червоний Хрест зажадав негайного доступу до Маріуполя для евакуації людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: