Евакуація з Маріуполя: в кремлі спростували заяву генсека ООН

Читать на русском
Прессекретар володимира путіна спростував вчорашню заяву генсека ООН про домовленість щодо евакуації мирних жителів із Азовсталі.

У кремлі спростували інформацію генсека ООН Антоніу Гутеріша щодо спільної з Міжнародним комітетом Червоного Хреста участі у евакуації мирних жителів із заводу «Азовсталь».

Про це заявив речник російського президента Дмитро Пєсков, пише Інтерфакс.

Спікер володимира путіна зазначив, що пропозиція генсека ООН про участь в евакуації «пророблятиметься». Наразі конкретних домовленостей немає.

«Ця тема була паном Гутеррішем озвучена, і вона й надалі опрацьовуватиметься. Якихось конкретних домовленостей у цій галузі не було», – заявив Пєсков.

Нагадаємо, 26 квітня генсек ООН Антоніу Гутерріш заявив, що домовився з президентом росії володимиром путіним про евакуацію мирних жителів із заводу «Азовсталь» у Маріуполі.

Як відомо, українські захисники у Маріуполі перебувають у підвалах заводу «Азовсталь» разом із тисячею мирних жителів, серед яких діти.

У мерії Маріуполя заявили, що анонсований росією в односторонньому порядку «зелений коридор» із заводу «Азовсталь» у Маріуполі на сьогодні виявився черговою пасткою – окупанти вдаються до обстрілів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: