Всі бригади російської морської піхоти зазнали втрат в Україні – CIT

Читать на русском
Всі бригади морської піхоти рф зазнали втрат в Україні. Однак це вважається одним із найбільш підготовлених та боєздатних підрозділів.

У росії не залишилося жодної бригади морської піхоти, яка не зазнала б втрат в Україні. Проте це один з найбільш боєздатних і підготовлених підрозділів.

Про це йдеться у новому звіті аналітиків Conflict Intelligence Team.

«Ми помітили новину про загибель морпіха 61-ї окремої бригади морської піхоти росії. Таким чином, не залишилося бригади російської морської піхоти, яка б не зазнала втрат в Україні. Морська піхота — це один із найбоєздатніших і підготовлених підрозділів росії та їх втрати примітні у світлі чуток про можливий подальший напад на Молдову. Якщо найбоєздатніші підрозділи багато в чому втрачені, нападати на Молдову, Польщу чи країни Балтії нічим», – вважають аналітики.

Нагадаємо, загалом, за даними Генштабу, росія за час війни в Україні втратила орієнтовно 20,8 тисяч військовослужбовців.

За даними розслідування журналістів ВВС росія, російське угруповання в Україні має високий рівень втрат серед офіцерів і представників повітряно-десантних військ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: