Зеленський подякував українцям півдня, які борються з окупантами

Читать на русском
Глава держави звернувся до жителів півдня України та подякував за протест проти російської окупації на захоплених територіях.

Президент Володимир Зеленський висловив свою вдячність та підтримку українцям, які мужньо виходять на протести проти російської окупації на захоплених територіях півдня та чинять опір у тилу ворога.

Про це йдеться у зверненні глави держави увечері в середу, 27 квітня.

Минув ще місяць війни: що за цей час пообіцяв ЗеленськийВолодимир Зеленський протягом другого місяця війни багато обіцяв щодо притягнення воєнних злочинців до відповідальності та відновлення зруйнованих міст. Докладніше – у матеріалі Слово і діло.

«Хочу сьогодні особливо підтримати українців на Півдні нашої держави – у Херсоні, у всіх громадах області, у тимчасово окупованих районах Запорізької області. Вдячний кожному та кожному, хто не здається, хто протестує, хто ігнорує окупантів та демонструє тим маргіналам, які стали колаборантами, що у них немає майбутнього. Чим сильнішим буде наш опір зараз – тим більше неприйняття бачитимуть окупанти, тим швидше нормальне життя повернеться на нашу землю!», - зазначив Зеленський.

Раніше президент повідомив про те, що вільний світ має право на самозахист і саме тому допомагатиме Україні більше.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: