У росії почали пропонувати прощення кредитів в обмін на підписання контракту з армією – розвідка

Читать на русском
У росії пропонують підписувати контракт із армією в обмін на прощення боргових зобов'язань. Практикується також амністія засуджених за участь у війні.

У росії почали вдаватися до нових форм прихованої «мобілізації» – шукають боржників за кредитами та аліментами. В обмін на прощення боргів пропонує підписати контракт із армією.

Про це повідомляє розвідка Міністерства оборони України.

В США сумніваються, чи призначив путін командувача війною в Україні – CNNСША не змогли визначити, чи є у Росії військовий командувач, відповідальний за ведення війни в Україні. Його відсутність могла б пояснити невмілий наступ військ.

«Через небажання резервістів повертатися до лав армії та масової відмови від підписання контрактів, прокуратура рф цілеспрямовано шукає людей, які мають проблеми з виплатою кредитів, сплатою аліментів та інших заборгованостей. При цьому кількість таких людей зростає у прогресії, враховуючи наслідки для російської економіки від запроваджених санкцій. Відповідно, боржникам пропонується звільнення від усіх кредитних зобов'язань у разі підписання договору з армією рф», – розповіли у розвідці.

Такі пропозиції почали поширюватися на території Татарстану, у П'ятигорську, Ростові-на-Дону та Північному Кавказі.

Крім того, продовжується «рекрутинг» осіб, які мають проблеми із законом: злочинцям пропонується повна амністія в обмін на участь у війні проти України.

Нагадаємо, також українська розвідка повідомляла, що володимир путін і сергій шойгу розглядають можливість залучення до бойових дій неповнолітніх громадян Росії через брак живої сили для поповнення лав армії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: