Ще 12 жителів Сєвєродонецьку евакуювалися

Читать на русском
Жителі великого міста Луганщини продовжують евакуюватися з гарячих точок через постійні обстріли російських окупантів.

Ще 12 жителів Сєвєродонецьку, Луганської області евакуювалися, але щоранку все менше людей готові виїхати з міста. До Рубіжного не доїхав автобус через постійні обстріли окупаційних військ російської федерації.

Про це повідомив керівника Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Евакуація. 12 сєвєродончан прямують в безпечні міста. До Рубіжного автобус не доїхав через обстріли. Все менше людей готові евакуюватися. Автобуси щоранку чекають на мешканців області, проте їдуть до потягів напівпорожніми. Так, сьогодні з Сєвєродонецька виїхало лише дванадцятеро. На вільній Луганщині досі залишаються більше 60 тисяч населення», – наголосив Гайдай.

За його словами, жителі Попасної та Рубіжного хотіли б виїхати з міста, але росіяни місцевих не відпускають і систематично обстрілюють евакуаційні автобуси. У Рубіжному російські окупанти відкрили вогонь по автобусу, але ніхто не постраждав, окрім транспорту.

Нагадаємо, 20 квітня стало відомо, що від початку війни проти росії «Укрзалізниця» евакуювала до західних країн півмільйона осіб. Відомо, що найбільше українців перевезли до Польщі, також збільшився попит на зворотні рейси.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: