Великодня ніч в Україні пройшла відносно спокійно та без провокацій – МВС

Читать на русском
Великодня ніч цього року в режимі воєнного стану в Україні пройшла спокійно. Провокацій не було.

Пасхальна ніч у режимі воєнного стану в Україні пройшла спокійно. Національна поліція запобігла провокаціям поблизу церков. Загалом чергувало понад 13 тисяч силовиків у всіх областях.

Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко в ефірі телемарафону в неділю, 24 квітня.

«Віримо, що наш світанок незабаром настане». Зеленський привітав українців із ВеликоднемПрезидент Володимир Зеленський нагадав, що Україна зараз бореться за світлу ідею та закликав берегти себе та своїх близьких.

«Сьогодні працювало понад 13 тисяч поліцейських у всій країні. На сьогоднішній день можемо говорити про те, що в цілому, на щастя, жодних провокацій не було. Цього вдалося уникнути. Великодня ніч, я маю на увазі з точки зору безпеки храмів, безпеки людей, які приходили то ввечері, то вранці вже почали приходити, загалом ситуація більш-менш спокійна», - сказав Денисенко.

Заступник голови КМДА Микола Поворозник також повідомив про те, що в Києві в ніч на Великдень було спокійно. Після Великодньої ночі у столиці повернули комендантську годину з 22:00 до 05:00.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський у своєму відеозверненні 24 квітня привітав українців із Великоднем.

Перед цим СБУ та РНБО попереджали, що росія може готувати провокації біля храмів великодньої ночі. Силовики закликали дотримуватися комендантської години.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: