Подоляк звинуватив ексмера Дюссельдорфа у підтримці воєнних злочинів росії

Читать на русском
Михайло Подоляк розкритикував Томаса Гейзеля за підтримку росії. Він запропонував політику поспілкуватися з українцями, які втратили рідних.
фото: BBC

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк розкритикував ексмера Дюссельдорфа Томаса Гейзеля за підтримку росії. Він запропонував німецькому політику поговорити з жертвами російських звірств, щоби переконатися в реальності російських злочинів.

Про це представник ОПУ написав на своїй Twitter-сторінці.

«Ексмер Дюссельдорфа Томас Гейзель ставить під сумнів воєнні злочини Росії й питає, чи можна довіряти новинам з України. Думаю, пан Гейзель може приїхати й поставити питання чоловіку, який втратив родину в Одесі, батькам зґвалтованої дівчинки з Бучі чи біженцям з Маріуполя», - заявив Подоляк.

Терор: Кулеба прокоментував ракетний удар рашистів по житловому будинку в ОдесіКулеба закликав цивілізований світ негайно визнати росію державою-спонсором тероризму і розірвати з нею всі контакти

Водночас, представник Офісу президента звинуватив німецького політика у співпраці з агресором та закликав не робити заяв, за які потім доведеться вибачатися.

«Зручно, мабуть, заплющити очі та вдавати, що нічого не відбувається. Ізолюватися від новин у затишній бульбашці. Особливо, коли російські гроші довго гріли кишеню. Гадаю, окремим політикам варто подумати, чи не доведеться вибачатися за них їхнім онукам», - додав радник голови ОПУ.

Нагадаємо, о 13:20 23 квітня в Одесі та області оголосили повітряну тривогу. Через десять хвилин городяни чули вибухи. Після чого з'явилася інформація про пошкодження військового об'єкта і житлового будинку. Крім цього, воїнами зенітних ракетних підрозділів були знищені дві ворожі крилаті ракети, які виробляли удар по місту Одеса і 2 БПЛА.

В результаті ракетного удару по Одесі загинули 5 осіб, серед них - тримісячна дитина. Станом на вечір 23 квітня вісім людей вбиті та 18 отримали поранення.

Раніше ми повідомляли, що дві країни НАТО обійшли ембарго на постачання зброї росії.

Також нагадаємо, що Шольцу може загрожувати відставка через зволікання з постачанням важкого озброєння Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: