Багато планів кремля вже було зруйновано: Єрмак відреагував на нові цілі рф щодо окупації України

Читать на русском
Андрій Єрмак заявив, що кремль мав багато планів на рахунок України, і багато з них уже зруйновані армією та народом.

Багато планів кремля вже було зруйновано роботою Збройних сил України та народом.

Так керівник ОПУ Андрій Єрмак відреагував на заяву росії про те, що вона хоче захопити весь Донбас та південь України.

Наступні чотири тижні визначать остаточний результат війни росії з Україною – NYTУ США вважають, що наступні чотири тижні визначать результат війни росії з Україною. Тим не менш, офіційні особи, як і раніше, очікують, що війна буде довгою та виснажливою.

«Росія озвучила свій план на другу фазу війни. Вони думають, що можуть захопити Донбас і Південь України, розраховуючи на економічний тиск нашої держави. У нас є власні сценарії захисту України і хочу нагадати, що чимало планів кремля вже були зруйновані роботою нашої армії та народу. Це війна за Свободу і ми переможемо», – написав Єрмак.

Нагадаємо, що російська влада в ході війни в Україні кілька разів змінювала заявлені цілі. Спочатку путін говорив, що «мета спецоперації – допомога людям Донбасу». Потім йшлося про «денацифікацію та демілітаризацію» України.

Наприкінці березня російське командування знову змінило риторику, назвавши основною метою війни «повне звільнення Донбасу».

А нещодавно міністр закордонних справ Сергій Лавров заявив, що «спецоперація» в Україні проводиться, щоб покінчити з курсом США на домінування у світі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: