Росія втретє з початку війни бреше про захоплення Рубіжного – Гайдай

Читать на русском
Російське міноборони вже втретє бреше про захоплення Рубіжного на Луганщині. Насправді спроби окупантів закріпитися там провалилися.

Міністерство оборони росії вже втретє з початку війни повідомляє про нібито «звільнення» Рубіжного, але ці заяви – фейк.

Про це заявив голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай.

ЗСУ відбили спроби ворога взяти штурмом Рубіжне та Новотошківське – ГенштабЗСУ відбили спроби росії взяти штурмом населені пункти в Луганській області – Рубіжне та Новотошківське.

«Абсурдні слова: «56-й день спецоперації збройних сил росії ознаменувався звільненням Рубіжного в ЛНР», – повідомили в мінвбивсті росії. Правда: Генштаб України зазначив, що на 56-й день ворог намагався закріпитися у західній та північно-західній частинах Рубіжного, проте зазнав поразки», – написав Гайдай.

Він зазначив, що це вже третє «визволення» Рубіжного окупантами. Вперше вони заявляли про захоплення населеного пункту 1 березня, вдруге – 18 березня.

Вчора до південного району Рубіжного приїжджали іноземні журналісти, які переконалися у брехні росії. Гайдай не виключає, що найближчим часом російська пропаганда може знову звітувати про четверте «переможне звільнення» Рубіжного.

Нагадаємо, днями російські війська взяли під контроль Кремінну. Вони також обстріляли цивільний автомобіль, який намагався виїхати із міста. Загинуло четверо людей.

За словами Сергія Гайдая, російські війська контролюють 80% Луганської області.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: