Ще один російський винищувач та безпілотник збили біля Ізюму

Читать на русском
У Харківській області біля Ізюму, де точаться бої, українські військові збили літак армії рф Су-34.

У Харківській області біля Ізюму, де продовжуються активні бої, українські військові збили літак армії рф Су-34. Також було збито безпілотник Орлан..

Про це повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов у Telegram у четвер, 21 квітня.

Армія рф через великі втрати готується використовувати застарілу радянську техніку – розвідкаВеликі втрати змушують росію застосовувати застарілу радянську військову техніку, яка тривалий час зберігалася на базах.

«Сьогодні наші захисники знищили ще один ворожий літак Су-34. Російського винищувача було ліквідовано на Ізюмщині, де зараз тривають бої з окупантами», - написав він.

Крім того, також біля Ізюму підрозділами протиповітряної оборони військових частин Десантно-штурмових військ Збройних Сил України було збито багатоцільовий безпілотний авіаційний комплекс «Орлан-10».

Зазанчимо, ціна СУ-34 – $35 млн, безпілотника Орлан $100 тис.

Нагадаємо, втрати російської армії з початку війни в Україні сягнули 21 тисячі убитих.

За даними Генштабу, окупанти продовжують спробу наступу на Донбасі. При цьому в ОПУ не відкидали, що запекла битва може бути і за Харків.

На Харківщині минулої доби російські війська завдали 15 обстрілів, поранено п'ятьох мирних жителів – 3 у місті, ще 2 в області. Вогонь артилерії потрапляв до районів Салтівки, ХТЗ, Олексіївки. В області – у Дергачах, Золочівському напрямку, Чугуївському районі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: