Обстріли у Харкові: за добу поранено п'ятьох мирних жителів

Читать на русском
Російські військові продовжують обстрілювати Харків та область. У місті під вогонь потрапили райони Салтівки, ХТЗ, Олексіївки.

Російські військові продовжують обстрілювати Харків та область. Минулої доби знову є поранені серед мирних громадян.

Про це повідомив голова Харківської ОГА Олег Синегубов у Telegram.

Подоляк допускає потужні бої не лише за Донбас, а й за ХарківВ Україні очікуються потужні бойові зіткнення ЗСУ та російської армії не лише за території Донбасу, а й за Харків.

«Російські окупаційні війська знову обстрілювали райони Харкова з реактивних систем залпового вогню, було близько 15 обстрілів», - зазначив Синегубов.

За його словами, у Харкові вогонь артилерії потрапляв до районів Салтівки, ХТЗ, Олексіївки. В області – у Дергачах, Золочівському напрямку, Чуївському районі.

Внаслідок обстрілів окупантів постраждали 5 цивільних: 3 – у Харкові, 2 – у Чугуївському районі.

«Зменшення інтенсивності вогню – це хибне уявлення. Спрогнозувати події окупантів дуже складно. Тому просимо мешканців без нагальної потреби не залишати місць укриттів», - додав глава ОВА.

Синегубов також розповів, що продовжуються постійні бої на Ізюмщині. Ворог зазнає українських оборонних позицій, але ЗСУ утримують їх, завдаючи окупантам значних втрат.

Нагадаємо, вже майже тиждень інтенсивність обстрілів Харкова різко зросла. Майже щодня гинуть чи дістають поранення мирні жителі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: