Ситуація погіршується: в Харкові зросла інтенсивність обстрілів, є жертви

Читать на русском
Житлові квартали Харкова продовжують перебувати під огнем ворога. Російські окупанти б'ють реактивними системами залпового вогню з відстані 35-40 км.
facebook.com/synegubov.officia

У Харкові та загалом у регіоні спостерігається значне погіршення ситуації.

Про це заявив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синегубов у своєму офіційному Telegram-каналі.

Житлові квартали Харкова продовжують перебувати під огнем ворога. Російські окупанти б'ють реактивними системами залпового вогню з відстані 35-40 км.

«Станом на зараз у Харкові, на жаль, 16 поранених, 3 особи загинули, інформація ще уточнюється. Також зазнали обстрілу Дергачівський та Чугуївський райони», – заявив Синегубов.

За його словами, загальна інтенсивність обстрілів у Харкові збільшилась. Очільник ОВА вкотре закликав мешканців міста не виходити на вулиці без необхідності та перебувати в укриттях під час тривоги.

«Ми розробляємо спільно з військовими план заходів щодо відзначення Великодніх свят, просимо з розумінням поставитися до певних обмежень, про які докладно повідомимо незабаром», – додав Синегубов.

Раніше ми писали про те, що у Харкові зберігається велика загроза нових обстрілів російськими військами. Жителів центру, а також північних та східних районів просять не виходити на вулицю та залишатися в укриттях.

Також ми писали про те, що в Харкові війська Росії знову обстріляли пункт видачі гумдопомоги.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: