Українці розкупили 700 тисяч марок із «російським військовим кораблем»

Читать на русском
В Україні за тиждень розкупили близько 700 тисяч одиниць легендарної марки із російським військовим кораблем. З сьогоднішнього дня продажі у відділеннях Укрпошти припиняються.
Укрпошта Facebook.com

В Україні приблизно за тиждень розкупили близько 700 тисяч одиниць легендарної марки із російським військовим кораблем. З сьогоднішнього дня продажі у відділеннях «Укрпошти» припиняються. Придбати її можна встигнути в інтернет-магазині.

Про це повідомив керівник «Укрпошти» Ігор Смілянський у Facebook.

Курсом крейсера «Москва». Колонка Леоніда ШвецяУ Росії після розпаду СРСР так і не відбулася фактична зміна еліт. У цьому сенсі зараз триває війна України з Радянським Союзом, який намагається помститися.

«Станом на сьогоднішній день вже продано близько 700 тисяч марок і продаж марки в наших відділеннях ЗАКІНЧЕНО!», - написав він.

За його словами, охочі ще зможуть придбати марку в інтернет-магазинах. На це виділили 100 тисяч екземплярів.

«Щоб усе було чесно та прозоро, 100 000 марок будуть виділені на інтернет-магазин. І починаючи з четверга, у нашому інтернет-магазині зможуть придбати марки (2 аркуші на 1 замовлення) ті, хто раніше зробив замовлення у перші дні, а з п'ятниці будь-які клієнти в Україні чи за її межами. Таким чином, ще більше 8300 клієнтів зможуть отримати марки», - зазначив Смілянський.

Решту тиражу буде надіслано «Укрпоштою» офіційним делегаціям, музейним фондам. Окрім того, отримати марку зможе кожен працівник «Укрпошти».

На марці зображений український військовий на березі, а в морі – російський військовий корабель, який був посланий прикордонником на острові Зміїний.

Нагадаємо, 15 квітня потонув флагман російського Чорноморського флоту крейсер «Москва» після ураження українськими ракетами Нептун.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: