США можуть ввести санкції проти Сбербанка рф і заборонити нові інвестиції в росію – ЗМІ

Читать на русском
Уряди західних країн збільшать санкційний тиск на фінансові установи та державні підприємства росії
Ілюстративне фотоfocus.ua

Новий пакет санкцій проти росії, який зараз обговорюють між собою США, Європейський союз і G7, може охоплювати обмеження проти Ощадбанку рф, а також заборону на будь-які нові інвестиції в росію.

Про це повідомляє видання Вloomberg з посиланням на власні джерела.

Так, джерело розповіло виданню, що уряди західних країн збільшать санкційний тиск на фінансові установи та державні підприємства росії. Крім цього, будуть введені персональні санкції проти великої кількості російських посадових осіб і членів їх сімей.

Джонсон обіцяє задушити військову машину російського президента путінаДжонсон пообіцяв, що злочини зс рф не залишаться безкарними. А Британія зробить все для того, щоб злочинна військова машина путіна якнайскоріше здохла

Видання WSJ підтверджує цю інформацію. Також з посиланням на свої джерела в адміністрації президента США Джозефа Байдена видання пише, що одним з об'єктів санкцій проти росії може стати Сбербанк - введені проти нього обмеження будуть значно посилені.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Європейський Союз планує запропонувати обов'язкову поетапну відмову від імпорту вугілля з росії у відповідь на повідомлення про те, що російські війська вчинили військові злочини в Україні.

Західні ЗМІ при цьому вважають, що хоча на Заході анонсували посилення санкцій проти росії після того, як стало відомо про звірства окупантів у Київській області, проте навряд чи це зможе зупинити «путінську кампанію злодіянь».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: