Російські війська намагаються виконати відразу чотири завдання – Арестович

Читать на русском
Росіяни поставили собі ряд завдань, які намагаються виконати, але поки що виходить у них це дуже і дуже погано
Ілюстративне фотоTelegram

Нове наступ російських окупантів на Донбасі переслідує відразу чотири цілі, але виконати їх росіянам не світить навіть у віддаленій перспективі.

Про це заявив радник глави Офісу президента Олексій Арестович в інтерв'ю російському правозахиснику Марку Фейгіну.

Арестович зазначив, що першим завданням російського наступу, яке почалося ще 17 квітня, є захоплення території України на ділянці Рубіжне-Попасна-Сєвєродонецьк в Луганській області. Кремінну та низку інших населених пунктів росіяни так і не взяли, там йдуть вуличні бої. Фактично, це сіра зона, де йдуть активні бойові дії.

Друге завдання російських військ - наступ від Ізюма Харківської області в напрямку Краматорська і Слов'янська. З цього боку рухаються 25 тисяч російських солдатів. Третє завдання - тактичний наступ в районі Гуляйполя в Запорізькій області та спроба нарешті взяти Маріуполь.

Що стосується четвертого завдання, росіяни намагаються захищати свої позиції в Херсонській області, але виходить у них це погано, ЗСУ йдуть у впевнений наступ.

Нагадаємо, раніше секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що війська росії вранці в понеділок, 18 квітня, почали наступ на Донбасі. Ворог спробував піти в наступ уздовж лінії фронту в трьох областях України.

Президент України Володимир Зеленський також заявив, що російські окупанти почали масштабний наступ на Донбасі. Українські війська стійко утримують позиції та відбивають ворожі атаки.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: