У Харківській області ЗСУ звільнили низку населених пунктів – Синєгубов

Читать на русском
Українські військові в ході боїв знищили 5 російських танків, 10 броньованих одиниць техніки та близько сотні російських окупантів
Ілюстративне фотоФото УНІАН

Збройні Сили України 16 квітня в ході бойових дій звільнили від російських окупантів ряд населених пунктів Харківської області.

Про це написав голова Харківської обласної Військової адміністрації Олег Синєгубов у своєму Telegram.

Замість тисячі слів. Колонка Леоніда ШвецяЛеонід Швець переповідає історію раптової музичної німоти скрипаля Ігоря Чернявського, який під час вторгнення росії був під обстрілами у Харкові і тривалий час не брав до рук скрипку.

«У Харківській області наші захисники проводять кілька успішних операцій, відтісняючи окупантів якомога далі від обласного центру. В результаті контрнаступу ЗСУ звільнили Базаліївку, Леб'яже, частину Кутузівки. В районі села Мала Рогань наші підрозділи просунулися далі на схід»_ - написав він.

Крім цього, українські військові в ході боїв знищили 5 російських танків, 10 броньованих одиниць техніки та близько сотні російських окупантів.

Раніше, в неділю, 17 квітня, російські війська здійснили обстріл центральної частини Харкова. Загинули 5 людей, ще 13 отримали поранення.

За 16 квітня російські військові 23 рази обстріляли Харків і завдали один ракетний удар. В результаті чого 31 людина поранена, ще троє загинули.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: