На Донбасі зосереджено вже 76 батальйонно-тактичних груп Росії – Пентагон

Читать на русском
Поки що в Пентагоні немає ніяких оцінок того, де і як будуть розосереджені конкретні батальйонні тактичні групи російських військ
Ілюстративне фотоReuters

На Донбасі триває зосередження військ російської армії. На захоплених територіях півдня і Сходу України росіяни в рамках підготовки до битви за Донбас зосередили не менше 76 батальйонно-тактичних груп.

Про це повідомляє CNN з посиланням на офіційного представника Пентагону.

Росія готує другий Сталінград – голова Міноборони Латвії про наступі на ДонбасіМіністр оборони Латвії сказав, що росії потрібно 9 травня оголосити про хоч якусь перемогу на Донбасі. Міністр також вважає, що путін хоче відродити російську імперію, але реальність виявилася іншою.

«З минулого тижня росія додала 11 батальйонних тактичних груп (БТГр) до своїх сил на Сході та півдні України, в результаті чого їх загальна кількість досягла 76» - розповів телеканалу чиновник.

При цьому, зазначив він, поки що в Пентагоні немає ніяких оцінок того, де і як будуть розосереджені конкретні батальйонні тактичні групи російських військ.

Нагадаємо, раніше секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що війська hосії вранці в понеділок, 18 квітня, почали наступ на Донбасі. Ворог спробував піти в наступ уздовж лінії фронту в трьох областях України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: