Зараз росія стурбована тим, як їй продати народу поразку – Арестович

Читать на русском
Нещодавно росіяни знову змінили офіційні цілі військового вторгнення в Україну - вп'яте за 50 днів
Олексій Арестович24 канал

Російський режим розуміє, що війна проти України фактично програна і думає тільки над тим, яким чином йому продати цю військову поразку російському народу.

Про це заявив радник глави Офісу президента Олексій Арестович в ефірі 24 канали.

_«Зараз головна проблема Росії не зовнішня, не Українська. Вона для них внутрішня - як продати», - сказав він.

«Москва» затонула: як і чому загинув флагман російського Чорноморського флотуВтрата росіянами крейсера Москва – перша у світі з 1982 року втрата корабля першого класу у бойових умовах. Антон Корж аналізує, чому сталося неможливе і як слід розцінювати загибель флагманського корабля противника.

Арестович нагадав, що нещодавно росіяни знову змінили офіційні цілі військового вторгнення в Україну - вп'яте за 50 днів. Тепер вони призначили головною метою війни Маріуполь, який досі не в змозі захопити.

Зараз росіяни спробують взяти місто за всяку ціну, але їм варто пам'ятати, що сказав президент Володимир Зеленський 16 квітня: знищення росією українських військових, які захищають Маріуполь, поставить хрест на переговорах.

«Тепер Україна диктує умови, їм нема чого відповісти. У них криза і катастрофа, вони не знають як виходити з цієї ситуації» - резюмував Арестович.

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що за підсумками переговорів України та країни-агресора через війну можуть бути підписані два документи. Також він сказав, що якщо росія знищить захисників українського Маріуполя, жодних переговорів з нею більше не буде.

Тим часом російські окупанти, зневірившись взяти Маріуполь, в черговий раз запропонували захисникам українського міста скласти зброю і здатися в полон. При цьому вони звертаються до міфічних «бойовиків націоналістичних батальйонів та іноземних найманців».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: