Росія агітує своїх поранених солдатів повернутися на війну – розвідка

Читать на русском
За даними розвідки, російські шпиталі зараз переповнені військовослужбовцями, які брали участь у бойових діях на території України з пораненнями різної тяжкості.
mill.ru

Влада Росії намагається повернути на війну в Україні поранених солдатів, які найчастіше відмовляються від такої пропозиції, а для агітації військових використовують пропагандистські ЗМІ.

Про це повідомляє пресцентр Головного управління розвідки Міноборони.

«Окупанти посилюють антиукраїнську антизахідну пропаганду у російських військових медичних установах. Для цього військово-політичне управління східного військового округу РФ вимагає організувати «проведення військово-політичного інформування про перебіг демілітаризації та денацифікації України з використанням спеціального випуску газети «Комсомольська правда», - йдеться у повідомленні.

За даними розвідки, російські шпиталі зараз переповнені військовослужбовцями, які брали участь у бойових діях на території України з пораненнями різної тяжкості.

«Більшість із них не бажають повертатися до зони бойових дій. Цю ситуацію російські пропагандисти намагаються зламати за допомогою спецвипуску «Комсомольської правди». У ньому розміщені постановочні фотографії радості «звільнених українців», матеріали про «фейковість» світової преси та підтримку росіян війни проти України», - зазначено в повідомленні.

Раніше у розвідці поінформували про те, що на російській залізниці посилюють контрдиверсійні заходи.

Також у СБУ повідомили, що окупанти використовують дітей для розвідки позицій української армії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: