Втрати російської армії в Україні склали 19,8 тисяч військових – Генштаб

Читать на русском
Втрати російських окупантів в Україні становлять 19,8 тисяч військових, а також тисячі одиниць техніки.

Орієнтовні втрати російської армії під час війни в Україні становили 19,8 тисяч військових.

Про це повідомляє Генштаб Збройних Сил України.

Путін невірно оцінив свої шанси в Україні через ізоляцію та зарозумілість – WPПутін сам планував війну в Україні, вважають аналітики, але неправильно оцінив свої шанси. Все через відсутність вірного уявлення про країну, ізольованість та зарозумілість.

Крім того, українські військові знищили таку техніку окупантів: 739 танків, 1 тисячу 964 одиниці бойових броньованих машин, 358 артилерійських систем, 115 одиниць РСЗВ, 64 засоби протиповітряної оборони, 158 літаків, 143 вертольоти, 1 тисячу 429 одиниць автомобільної техніки, 7 кораблів та катерів, 76 цистерн з ПММ, 132 безпілотники оперативно-тактичного рівня, 25 одиниць спеціальної техніки, 4 пускові установки ОТРК.

Нагадаємо, за даними журналістського розслідування, Збройні сили України з початку повномасштабної війни знищили 5 тисяч одиниць російської техніки, перетворивши її на купу металу на 45 млн доларів.

Наразі росія перегруповує свої сили, щоб розпочати наступ на Донбасі. Експерти розповіли, з якими складнощами зіткнеться армія рф, і які у неї будуть переваги.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: