Зміна керівництва вторгненням в Україну не допоможе росії змінити ситуацію – Білий дім

Читать на русском
У США прекрасно обізнані про ту роль у звірствах російської армії в Сирії, яку грав російський генерал Дворніков
Дженніфер ПсакіReuters

Стратегічний провал російського президента володимира путіна не може бути виправлений простою зміною командування вторгненням в Україну. Призначення генерала Олександра Дворнікова, відомого застосуванням хімічної зброї в Сирії, командувачем армією нічого не змінить.

Про це заявила спікер Білого дому Дженніфер Псакі на брифінгу 11 Квітня.

«Наша думка така, що навіть зміна персоналу або керівництва нагорі не зітре того факту, що це стратегічний провал для росії» - сказала вона.

Цілком переможена та жодного разу не легендарна. Феномен розвалу російської арміїЧому російська армія виявилася взагалі не готова до повномасштабної війни в Україні - в матеріалі Антона Коржа.

Псакі зазначила, що в США прекрасно обізнані про ту роль у звірствах російської армії в Сирії, яку грав двірників. У США вважають, що в Україні він спробує робити все те ж саме.

«Ми очікуємо, що це буде продовженням звірств, які ми вже бачили в Україні. Але знову ж таки все пішло не так, як планував президент путін, і ми не очікуємо, що зміна кадрів виправить це» - резюмувала вона.

Нагадаємо, через плутанину і масштабні втрати в росії реорганізували систему управління угрупованням вторгнення в Україну. Тепер їй командує генерал Олександр Дворніков - командувач Південним військовим округом російської армії, досвідчений каратель.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: