На російській залізниці посилюють контрдиверсійні заходи – розвідка

Читать на русском
Російське міністерство транспорту зобов'язує російську залізниці у прикордонних з Україною регіонах взаємодіяти з силовими відомствами.

Міністерство транспорту російської федерації посилює контрдиверсійні заходи на російській залізниці у прикордонних з Україною регіонах та зобов'язує взаємодіяти з силовими відомствами.

Відповідний документ оприлюднило Головне управління розвідкою Міністерства оборони України.

«Міністерство транспорту РФ зобов'язує забезпечити взаємодію російської залізниці з міністерством внутрішніх справ та федеральної служби безпеки. Підвищені заходи безпеки пов'язані з «загрозою втручання в роботу об'єктів транспортної інфраструктури, що знаходяться на кордонах Ростовської області та Краснодарського краю», – інформують у розвідці.

За даними ГУР, вперше контрдиверсійні заходи на російській залізниці було введено з початком агресії проти України на короткий термін, з розрахунку на швидкий бліцкриг. Втім після провалу початкового плану, їхню дію регулярно продовжують та посилюють.

«Таке підвищення готовності пов'язане зокрема з діями білоруських «рейкових партизан», які цілеспрямовано виводять з ладу залізничне сполучення з Україною, щоб ускладнити доставлення підкріплення з зону бойових дій. А нещодавні вибухи поблизу Бєлгорода на місцевій нафтобазі та складах боєприпасів посіяли паніку і в сусідніх російських регіонах РФ. Цим покладено початок партизанській війні та перенесення бойових дій на територію РФ», – підкреслили в ГУР.

Нагадаємо, що у блокадному Маріуполі окупанти примусово мобілізують до «ДНР» та фотографуються з тілами вбитих цивільних.

Раніше ми повідомляли, що солдати і офіцери рф масово відмовляються воювати в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: