Мобільні крематорії армії рф були потрібні для цивільних українців – РНБО

Читать на русском
Мобільні крематорії, які російські окупанти привозять із собою, використовують не для утилізації тіл загиблих солдатів, а для вбитих мирних українців.
t.me/CenterCounteringDisinformation

Мобільні крематорії, привезені російськими військами в Україну, призначалися не задля утилізації тіл загиблих солдатів. А для приховування воєнних злочинів окупантів.

Про це повідомив Центр протидії дезінформації при РНБО у Telegram, 4 квітня.

Військові злочини російських солдатів повинні стати останнім проявом цього зла – ЗеленськийВ Україні створюється спеціальний судовий механізм правосуддя для розслідування і судового розгляду кожного злочину окупантів на території держави

«У зв’язку з тим, що російське командування довго звітувало про відсутність втрат, здавалося, що метою перебування крематоріїв на території України було спалювання трупів російських солдатів», - йдеться у публікації.

Проте, за даними центру, в інсинераторах ІН-50.1КВ планували спалювати тіла загиблих цивільних осіб, щоб приховати військові злочини.

«Спосіб КДБ: «немає тіла – нема справи». Під натиском ЗСУ, поспіхом тікаючи з Київської області, окупанти кинули трупи російських солдатів і тіла закатованих українських громадян. Весь світ побачив задокументовані злочини російського світу», - наголосили у РНБО.

Нагадаємо, глава британської зовнішньої розвідки MI6 Річард Мур заявив, що масові вбивства мирних жителів України входили до планів путінського вторгнення.

На вихідних з'явилися шокуючі кадри зі звільненої Бучі на Київщині.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: