Російські окупанти замінували територію кондитерської фабрики в Бучі

Читать на русском
Російські окупаційні війська на території кондитерської фабрики у місті неподалік столиці розставили міни та інші вибухові пристрої.

Окупаційні війська російської федерації замінували територію кондитерської фабрики «Деліція» в Бучі, Київської області, а також отруїли печиво.

Про це повідомляє прес-служба фабрики.

«Шановна громада Бучі, дуже просимо не заходити на кондитерську фабрику «Деліція», адже рашисти замінували територію фабрики, а печиво отруїли. Пам'ятаємо про небезпеку», – інформують у компанії.

Раніше у Генеральному штабі Збройних сил України повідомили, що на Поліському напрямку українські військові відновили контроль над населеними пунктами Демидів, Димер, Литвинівка, Гаврилівка, Козаровичі, Жовтневе, Глубівка, Ясногородка, Талакунь, Сухолуччя, Липівка, Гавронщина, Маковище, Миколаївка, Хмільна.

Також на Сіверському напрямку після відходу противника ЗСУ взяли під контроль населені пункти Рудня, Шевченкове, Бобрик, Стара Басань, Нова Басань, Макіївка, Погреби, Бажанівка, Володимирівка, Шняківка, Сальне, Софіївка, Гаврилівка.

Нагадаємо, на Київщині російські військові повністю вийшли з Броварського району.

Крім того, окупанти поступово виходять із Чернігівської області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: