Ідуть важкі бої в Харківській області та на Донбасі, окупантів відтісняють на Херсонщині – Резніков

Читать на русском
Олексій Резніков заявив, що відступ російських військ з-під Києва – це безперечне свідчення того, що плани кремля зламані.

У Харківській, Донецькій та Луганській областях продовжуються важкі бої. Українські військові відтісняють окупантів у Херсонській області.

Про це міністр оборони Олексій Резніков написав у Facebook.

Через шок путін почав змінювати стратегію по Україні – КулебаКулеба додав, що переведення військ росії з одного напрямку на інший очевидно пов'язане з бажанням рф сконцентрувати зусилля на Донбасі

«Наразі тривають важкі бої у Харківській, Луганській, Донецькій області. Наші війська відтісняють окупантів на Херсонщині. У непростій ситуації залишається Чернігів. Героїчно борються захисники Маріуполя, які вже стали легендами сьогодення», – повідомив міністр.

Резніков зазначив, що російські війська зазнали поразки під Києвом. Тепер окупанти відступають у Чернігівську та Сумську області, щоб перегрупувати сили та змінити напрямок ударів: «Це безперечне свідчення, що плани Кремля зламані».

Глава Міноборони також назвав «абсолютною нелюдськістю» вбивства мирних жителів у Бучі. «Це – сутність, природа тих шалених катів, які увірвалися на нашу землю. Востаннє таке робили есесівці. Це зло просто не може залишитися безкарним. Наша розвідка послідовно встановлює особи загарбників та вбивць. Усіх! Кожен свого часу отримає те, що заслужив», – наголосив він.

Нагадаємо, телеканал CNN з посиланням на американську розвідку повідомив, що путін наказав російській армії зосередитися на атаці українського Донбасу та сходу України, щоб здобути хоч якусь перемогу до 9 травня.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: