Вибухи в Одесі: окупанти атакували місто з повітря

Читать на русском
Одесу російські окупанти атакували з повітря. Частину ракет збито ППО. В деяких районах зафіксована пожежа.
t.me/suspilneodesa

Російські загарбники сьогодні зранку, 3 квітня, атакували з повітря Одесу. У місті пролунали вибухи, після чого над містом піднялася велика хмара диму. Вночі були сирени повітряної тривоги.

Про це повідомляє пресслужба Одеської міськради у Телеграм-каналі «Одеса. Офіційно» та прес-секретар Одеської ОВА Сергій Братчук у відеозверненні.

У місцевих пабліках з'явилася маса повідомлень про звуки вибуху в Одесі. Крім того, в мережі були опубліковані фото диму в небі над містом.

«Одесу атакували з повітря. Частину ракет збито ППО. В деяких районах зафіксована пожежа. Чекаємо офіційних даних», - йдеться в повідомленні міськради.

Арестович вважає, що росія відмовилася від планів захоплення Києва, Харкова та ОдесиРосійські війська концентруватимуть сили на спробі захоплення Донбасу, щоб домогтися хоч якогось вагомого результату

Одеситам рекомендують закрити вікна і не заважати відповідним службам виконувати свою роботу, а також не публікувати в соцмережах фото наслідків атаки.

При цьому, Братчук просить жителів Одеси не панікувати, а діяти за правилами про повітряну загрозу.

«Отримуйте інформацію з офіційних джерел», - зазначив спікер Одеської обласної військової адміністрації.

Як повідомляє депутат Одеської міськради Петро Обухов у своєму Telegram, російські окупанти били по інфраструктурному об'єкту.

«Ворог здійснив ракетну атаку по Одесі. Однією з цілей був інфраструктурний об'єкт. Ми нічого не забудемо і не простимо», - йдеться у публікації.

Також Братчук різко висловився про «блогерів», які знімали те, що відбувається на відео, вказували на геолокацію, і розміщували в інтернеті - що суворо заборонено робити, оскільки ворог може так коригувати свій вогонь.

«Недобрий ранок недоблогерам, що знімали ранкове відео, викладали у соцмережі з геолокацією. До вас вже виїхали побратими! Нехай ваші дупи палають і усі одеські мами посилають вам «гарячі вітання»!», - пише він.

В Одеській ОВА подякували силам ППО та працівникам ДСНС.

«Не заважаємо працювати відповідним службам! Дякуємо нашим силам ППО і ДСНС. Тримаємо стрій. Перші недоблогери вже розказують про свої ранкові зйомки. Не у соцмережах», - розповів Братчук.

Нагадаємо, що Британія передасть Україні зброю для оборони Одеси.

Раніше у розвідці повідомили, що російський президент путін хоче захопити схід України до 9 травня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: