Розвідка оприлюднила імена артилеристів з Інгушетії, які воюють в Україні

Читать на русском
Головне управління розвідки Міноборони опублікувало черговий список російських окупантів, які скоюють злочини проти українців.
mill.ru

Головне управління розвідки Міноборони опублікувало черговий список російських окупантів, які скоюють злочини проти українців.

Про це повідомляє пресслужба ГУР МО.

Цього разу названо дані артилеристів з Інгушетії.

«ГУР МО України здобуло список військовослужбовців 291-ї артилерійської бригади 58-ї загальновійськової армії Південного військового округу (в/ч 64670)Республіка Інгушетія, Сунженський р-н, н.п. Троїцька, що скоюють воєнні злочини проти народу України», – зазначають у повідомленні.

Росія готує до відправки в Україну близько 100 злочинців із колонії у Чечні – розвідкаУ Росії з квітня будуть проводити приховану мобілізацію. В рамках програми для бойових дій в Україні залучатимуть ув'язнених.

Зі списком російських окупантів можна ознайомитися за посиланням.

Нагадаємо, українська розвідка неодноразово повідомляла про те, що путіна можуть усунути. За однією інформацією, серед російської політичної та бізнес-еліти формується група впливових осіб, які розробляють сценарії відсторонення президента від влади. Зокрема, не виключається отруєння, раптова хвороба чи інша «випадковість».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: