Росія готує до відправки в Україну близько 100 злочинців із колонії у Чечні – розвідка

Читать на русском
У Росії з квітня будуть проводити приховану мобілізацію. В рамках програми для бойових дій в Україні залучатимуть ув'язнених.

Для участі у бойових діях в Україні росія планує відправити близько 100 злочинців, які утримуються в колонії «Чернокозово» (Чеченська республіка). Усі вони засуджені за тяжкими кримінальними статтями (грабіж, вбивства, поширення наркотиків).

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони.

У Росії хочуть залучити до бойових дій неповнолітніх – розвідкаПрезидент РФ Володимир Путін і міністр оборони Сергій Шойгу розглядають можливість залучення до бойових дій неповнолітніх громадян Росії через брак живої сили для поповнення лав окупаційної армії.

Так, з 1 квітня у Росії розпочнеться мобілізація за програмою «БАРС-2021» (Бойовий Армійський Резерв Країни). Її проводитимуть одночасно із плановим призовом на строкову службу, щоб прикрити велику кількість мобілізованих, які прибувають до військкоматів.

Одночасно за допомогою програми «БАРС» приховують залучення до бойових дій російських ув'язнених.

«Тим, хто погодився, обіцяно повну амністію у разі повернення живим після участі в бойових діях. Примітно, що таким мобілізованим не дозволяють бачитися з рідними та взагалі інформувати їх про свою участь у війні в Україні», – зазначили в українській розвідці.

Нагадаємо, у росії почали вдаватися до нових форм прихованої «мобілізації» – шукають боржників за кредитами та аліментами. За прощення боргів пропонує підписати контракт з армією.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: