На Полтавщині окупанти обстріляли Миргород

Читать на русском
Під час повітряної тривоги у суботу вдень Збройні сили України збили дві ракети над Полтавщиною.
ТелеграфЪ

Російські війська обстріляли об’єкти інфраструктури в Миргороді Полтавської області, перед цим над Полтавщиною ЗСУ вдалося збити ще дві ворожі ракети.

Про це голова Полтавської ОВА Дмитро Лунін повідомив у Telegram та в ефірі Радіо НВ.

«Три «прильоти» по інфраструктурі в Миргороді. Наслідки від ворожих ударів з’ясовуються. Попередньо – постраждалих немає», - написав Лунін.

Перед цим голова ОВА повідомив, що під час повітряної тривоги у суботу вдень Збройні сили України збили дві ракети над Полтавщиною.

Цілком переможена та жодного разу не легендарна. Феномен розвалу російської арміїЧому російська армія виявилася взагалі не готова до повномасштабної війни в Україні - в матеріалі Антона Коржа.

Лунін повідомив також, що звуки вибухів, які можна було чути протягом кількох останніх годин у Полтаві – це навчання ЗСУ.

Водночас, голова ОВА також розповів про нічні обстріли Полтавщини.

«Після 1 години була обстріляна Полтава, наші об’єкти інфраструктури зазнали удару від 4 ракет. На зараз всі наслідки цієї атаки вже ліквідовані, жодна людина не постраждала. Що стосується міста Кременчук, там були більш потужні удари по місту. Зазнала ударів промислова зона, зараз іде пожежа. По деяких місцях вона ліквідована», - зазначив він.

Згідно зі словами Луніна, на цей час до лікарні Кременчука не звернулася жодна людина, постраждала від обстрілу. Однак остаточно можна буде говорити про постраждалих після ліквідації пожеж, наголосив він.

Раніше ми повідомляли, що у ніч вторгнення росія хотіла знищити весь кіберзахист України.

Нагадаємо, що у Балаклії на Харківщині окупанти обстріляли лікарню.

Сьогодні, 2 квітня, окупанти завдали ракетних ударів по Павлограду, є поранений.

Також розвідка оприлюднила імена артилеристів з Інгушетії, які воюють в Україні.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: