На Полтавщині поліція за 30 днів вилучила у місцевих жителів 11 російських танків та купу зброї

Читать на русском
Крім танків, поліцейські вилучили у звичайних жителів Полтавщини кілька російських бронемашин, десятки одиниць стрілецької зброї та кілька тисяч патронів
Ілюстративне фотоnpu.gov.ua

З початку російського вторгнення в Україну Національна поліція Полтавської області вилучила у місцевих жителів 11 російських танків, які в різний час різними шляхами потрапили в їхні руки.

Про це повідомила пресслужба поліції Полтавської області з посиланням на начальника поліції Полтавщини Євгена Рогачова.

«З початку широкомасштабного вторгнення Росії в Україну поліцейські Полтавщини вилучили з незаконного обігу 11 танків, 2 бронеавтомобілі, 8 кулеметів, 9 автоматів, 5 гвинтівок, 10 пістолетів, близько 4000 патронів різного калібру, 14 гранат і близько 200 одиниць інших боєприпасів» - йдеться в повідомленні.

За фактом незаконного поводження зі зброєю поліцейськими відкрито 31 кримінальне провадження. Правоохоронні органи просять населення повідомляти про випадки виявлення кинутої російської військової техніки та озброєння, а не намагатися привласнити це собі.

За 30 діб широкомасштабної війни росії проти України поліція Полтавщини вилучила техніку та зброюПоліція Полтавщини

Нагадаємо, останнім часом армія російської федерації намагається вести штурмові дії на окремих напрямках, проте ЗСУ дають їм гідну відсіч.

Військовослужбовці зенітних ракетних військ Повітряних сил Збройних сил України підбили в Одеській області три крилаті ракети, випущені з кораблів окупаційних військ російської федерації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: