На Херсонщині ЗСУ визволили від окупантів 11 населених пунктів

Читать на русском
У Херсонській області Збройні сили України визволили від загарбників і взяли під контроль 11 населених пунктів.
facebook.com/uvPivden

У Херсонській області Збройні сили України визволили від загарбників 11 населених пунктів. Вони повністю перебувають під контролем ЗСУ.

Про це Угруповання військ «Південь» повідомляє у Фейсбуці.

«Зусиллями наших захисників 60-тої окремої піхотної бригади, що перебуває в угруповання військ «Південь» було визволено такі населені пункти на Херсонщині: Нововоронцовка, Мала Шестерня, Новогригорівка, Тополине, Князівка, Краснівка, Свободне, Кам’янка, Пригір’я, Кочубєївка, Орлове», - йдеться у повідомленні.

Ми нічого не віддамо і будемо боротися за кожен метр нашої землі і кожної людини – ЗеленськийЗеленський назвав війну проти росії Великою Вітчизняною, а всім бажаючим повчити ЗСУ захищати Батьківщину запропонував вирушати в окопи

Як зазначається, завдяки військовим 60-тої окремої піхотної бригади місцеве населення на сьогодні може отримувати гуманітарну допомогу - медикаменти, харчові продукти. Своєю чергою жителі визволених територій підтримують та підбадьорюють українських захисників.

Також звільняючи населені пункти на Херсонщині, українські військові здобули трофеї – ворожу техніку.

«Проводячи операції із визволення даних населених пунктів підрозділ 60-тої окремої піхотної бригади оновився «трофейною» технікою: танки Т-64 (з повним боєкомплектом), БМП-2, БМД-2, ЗУ-2М на базі МТЛБу», - зазначили в УВ «Південь».

Нагадаємо, презиидент Зеленський розповів, що на північ від Києва, у Чернігівській та Сумській областях продовжують виганяти окупантів.

Окрім цього, у зверненні він розповів про складну ситуацію на південному напрямку і Донбасі.

Раніше Зеленський заявив, що країна-агресор перегруповує свої війська з тих напрямків, де ЗСУ дають їм гідну відсіч, на інші, де українцям може бути дуже складно. Також український лідер заявив, що російські війська вигадують, як їм закріпитися на тимчасово окупованих територіях Херсонщини.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: