У звільненому Тростянці почалася оцінка збитків від обстрілів окупантів

Читать на русском
Мінінфраструктури розпочало оцінку збитків міста Тростянець Сумської області, який нещодавно ЗСУ звільнили від армії росії.
facebook.com/oleksandr.kubrakov

Міністерство інфраструктури розпочало оцінку збитків міста Тростянець Сумської області, який нещодавно ЗСУ звільнили від російських військових.

Про це повідомив міністр інфраструктури Олександр Кубраков у Facebook.

ЗСУ звільнили від окупантів три села на ХерсонщиніЗСУ повернули контроль над трьома селами на Херсонщині, які знаходяться за 50 кілометрів від Кривого Рогу.

За його словами, у місті зруйновано чи пошкоджено всі об'єкти соціальної інфраструктури.

«Розстріляна міська лікарня. Військові та місцеві не знаходять жодного логічного чи тактичного пояснення, для чого. Це була одна з лікарень, де успішно проведено медичну реформу, пройшло переоснащення, ремонт та термомодернізація спільно із західними партнерами», - зазначив міністр.

Так він повідомив, що повністю зруйновану привокзальну площу відновить УЗ.

«Вважаємо збитки, плануємо відновлення. Домовилися, що відновлення повністю зруйнованого привокзального майдану візьме на себе Укрзалізниця», - написав він.

Нагадаємо, українські військові звільнили Тростянець на Сумщині від окупантів 26 березня. Згодом Збройні сили звільнили Ірпінь від російських військових.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: