Бої під Харковом: в ОДА розповіли, де витісняють ворога

Читать на русском
У Харківській області продовжуються бої, ЗСУ тримають позиції та витісняють ворога за трьома напрямками.
t.me/hueviykharkov

У Харківській області продовжуються бої, ЗСУ тримають позиції та витісняють ворога за трьома напрямками.

Про це повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов у Telegram.

Українська армія збила російські літак та безпілотник на ХарківщиніУ Повітряних силах повідомили про знищення ще кількох авіаційних об'єктів окупаційних військах російської федерації.

За його словами, під Харковом ЗСУ тримають позиції, на сьогодні ведуться операції з витіснення ворога з Роганського, Чугуївського, Дергачівського напрямків. Критичною точкою залишається Ізюм, там ведуться запеклі бої.

Він зазначив, що минулої доби російські війська 46 разів обстрілювали райони Харкова та області: Салтівка, Нові Будинки, селище Жуковського, П'ятихатки, Олексіївка, Горизонт, Куліничі, Чугуїв, Дергачі. Також зафіксовано близько 280 обстрілів із «Граду».

Синегубов повідомив, що напередодні ввечері росія випустила дві крилаті ракети – одна людина загинула, є постраждалі. Також рятувальники ліквідували пожежі та у Чугуївському районі.

«За добу у Харківському районі ЗСУ захопили безліч російської техніки, зокрема засоби радіоелектронної боротьби. Тепер це все стане нашим Збройним Силам. Також українські військові ліквідували ще один російський літак та безпілотник», - додав голова ОДА.

Нагадаємо, напередодні в Харкові армія росії знову обстріляла ядерну установку «Джерело нейтронів».

У Харкові через бомбардування росії зруйновано вже понад 1400 будівель.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: