ЗСУ за добу відбили сім атак окупантів, успішно контратакували на окремих напрямках – Генштаб

Читать на русском
Повітряні сили ЗСУ за добу знищили 17 цілей – 8 літаків, 3 вертольоти, 4 безпілотники та дві крилаті ракети.

Українські військові на Донецькому та Луганському напрямках за добу відбили сім атак окупантів. Знищено 2 танки, 10 бойових машин піхоти та 3 одиниці автомобільної техніки. Противник зазнав втрат і в живій силі.

Про це повідомляє Генштаб.

Противник нарощує угрупування військ навколо Києва – ГенштабЗведення Генштабу за 28 березня на 18.00. Про безуспішні спроби росіян зайняти позиції, з яких можна було б атакувати або оточити Київ, про виробництво ракет Росії та боротьбу героїчних захисників Маріуполя та Херсона.

Українські військові, зазначили у Генштабі, успішно стримують російських окупантів, на окремих напрямках здійснюють успішні контратаки.

Повітряні сили ЗСУ за добу знищили 17 цілей: 8 літаків, 3 вертольоти, 4 безпілотники та дві крилаті ракети.

Окупанти свої авіаудари зосередили на сховищах пального з метою ускладнення логістичного забезпечення та створення умов гуманітарної кризи. Крім того, вони продовжують бомбардувати цивільну інфраструктуру та житлові квартали міст.

На тимчасово зайнятих територіях у Київській, Запорізькій, Чернігівській, Херсонській та Харківській областях окупанти продовжують терор щодо місцевого населення.

Нагадаємо, Збройні сили України звільнили від окупаційних військ росії місто Ірпінь Київської області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: