У Харківській області звільнено від окупантів три населені пункти

Читать на русском
Протягом останніх днів у Харківській області ЗСУ повернули під контроль три населені пункти - Малу Рогань, Вільхівку та Гусарівку.
Фото: facebook.com/93OMBr

Протягом останніх днів у Харківській області ЗСУ повернули під контроль три населені пункти, які були захоплені російськими військовими.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

Арестович вважає, що росія відмовилася від планів захоплення Києва, Харкова та ОдесиРосійські війська концентруватимуть сили на спробі захоплення Донбасу, щоб домогтися хоч якогось вагомого результату

Так, за останні дні вдалося звільнити від окупантів Малу Рогань, Вільховку та Гусарівку. У той же час він уточнив, що запеклі бої з окупантами продовжуються в Ізюмі.

Окрім того, окупанти продовжують обстрілювати мирне населення і сам Харків. Минулої доби російські війська завдали близько 59 артилерійських і мінометних обстрілів. Найбільше в районах Салтівки, Олексіївки, П'ятихаток, Чугуєва, Дергачів.

За словами Синєгубова, військові Росії здійснили близько 180 обстрілів з РСЗВ, у тому числі із системи «Смерч», та застосували касетні боєприпаси, заборонені міжнародними договорами.

Нагадаємо, у вихідні окупанти обстріляли меморіальний комплекс Дробицький яр під Харковом. Також повідомлялося, що напередодні увечері у Харкові було чутно вибухи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: