Під Харковом окупанти обстріляли меморіальний комплекс Дробицький Яр

Читать на русском
На Харківщині внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено меморіальний комплекс на місці масового розстрілу євреїв у Дробицькому Яру.
facebook.com/police.kharkov

Російські військові обстріляли меморіальний комплекс у Дробицькому Яру (Харківська область), встановлений дома масового розстрілу нацистами єврейського населення міста 1941-1942 роках.

Про це повідомив відділ комунікацій ГУ Нацполіції у Харківській області.

Через бомбардування Росії у Харкові загинув 96-річний в'язень БухенвальдаУ Харкові під російським обстрілом загинув Борис Романченко, котрий пережив концентраційні фашистські.

«Попередньо, снаряди потрапили до Менора та постаменту. Поліція зафіксувала пригоду і продовжуватиме документувати військові злочини на території міста Харків та області», - повідомляє відділ комунікацій ГУ Нацполіції у Харківській області.

Факт обстрілу Меморіального комплексу Дробицький Яр зареєстровано у Єдиному обліку.

У поліції додали, що російська армія обстрілює з важкого озброєння «спальні райони» міста, де немає жодного військового об'єкта, черги громадянських людей за гуманітарною допомогою, меморіальні комплекси, встановлені на згадку про жертв, які загинули від рук фашистів під час Другої світової війни.

Нагадаємо, ЗСУ вибили окупантів із села Гусарівка, неподалік від окупованої Балаклії, у Харківській області. Також наші військові відбили населені пункти у Малій Рогані.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: