Вивезених до росії українців відправляють до економічно депресивних регіонів – розвідка

Читать на русском
На Донеччині окупанти створили фільтраційний табір. Українців звідти відправляють до економічно депресивних районів росії.

Росія активно вивозить українських громадян з тимчасово окупованих територій до рф. Після проходження фільтраційних таборів українців відправляють до економічно депресивних районів росії.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони.

До Росії з окупованого Донбасу незаконно вивезли близько 2,4 тисяч дітей – МЗС19 березня до Росії з окупованих районів Донбасу незаконно вивезли 2 тисячі 389 дітей, повідомляє українське МЗС.

Як кінцевий пункт призначення називають ряд північних областей, зокрема Сахалін. Українцям пропонують офіційне працевлаштування через центри зайнятості. Тим, хто погоджується, видають документи про заборону виїзду з російських регіонів протягом двох років.

«На сьогоднішній день підтверджено інформацію про створення російського фільтраційного табору в Докучаєвську Донецької області. Туди масово доставляють цивільне населення, у якого вилучають документи. З людьми «працюють» співробітники ФСБ рф. Їхня мета – пошук громадян, які брали участь в АТО/ООС, українських військових та правоохоронців. Далі людей переправляють до рф, зокрема, до Таганрогу (Ростовська область) та Краснодарського краю», – розповіли в українській розвідці.

Нагадаємо, влада Маріуполя сьогодні повідомила, що окупанти насильно вивозять тисячі жителів міста до росії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: